Ráncfelvarrás Bang & Olufsen-módra

A Bang & Olufsen bejelentette a Beosound termékcsalád két vezetékmentes hangrendszerének frissítését. A Beosound A9 ötödik, illetve a Beosound 2 harmadik generációja egyaránt új színekkel, funkciókkal és frissített dizájnnal érkezik.

A Beosound A9 (3999 USD) hangkeltő három új standard kivitelben (fekete antracit, arany tónus és alumínium) érhető el. A frissített modell továbbfejlesztett kezelőfelülete lehetővé teszi a hangerő módosítását a kéz csúsztatásával, miközben egyszerű érintéssel átugorhatók a zeneszámok, szüneteltethető vagy megállítható a lejátszás.

A süvegcukrot idéző Beosound 2 (3199 USD) is megvásárolható lesz fekete antracit kivitelben, a vezérlő felületet itt is átalakították, valamint képbe került az Active Room Compensation technológia. Utóbbi segít a rendszernek a szoba jellemzőihez igazítani hangzást.

A kisebb esztétikai és szoftveres frissítések mellett egy komolyabb fejlesztést is kapunk a MOZART névre keresztelt platform képében. Ennek központi eleme egy cserélhető modul, amely a B&O állítása szerint „hosszú ideig fogadhatja a szoftverfrissítéseket és extra funkciókat” , többek között lehetővé teszi az egyszerűbb sztereó párosítást, a simább alkalmazáson belüli beállítást és a jobb WiFi teljesítményt, valamint könnyebb multiroom integrációt ígér.

Forrás: www.bang-olufsen.com