REAVON UBR-X110 – Minden lemeztípust olvas

A Reavon nagyjából egy éve kezdte meg tevékenységét, a társaság bejelentette tavaly piacra dobott prémium Blu-ray lejátszójának továbbfejlesztett változatát.

Az UBR X-110 (850 EUR) teljes egészében az elődmodell formavilágát örökölte annyira, hogy ránézésre nem is lehet különbsége tenni az új és régi készülékek között. Univerzális UHD 4K Blu-ray lejátszóról van szó, a korábban kezelt fizikai formátumok (UHD Blu-ray, Blu-ray, DVD, DVD Audio, CD) mellett, már az SACD is támogatott, ez korábban csak a drágábban beszerezhető (X200) modellek sajátja volt. A különböző lemezeken túl a FLAC, AIFF, DFF, DSF, JPG, TIFF, MKV és M2TS fájlok lejátszására is lehetőség van, DLNA interfészen keresztül külső meghajtó társítása is megoldható.

A készülék két HDMI (egy audio/videó és egy audio), optikai, koaxiális és Ethernet konnektort visel, támogatja a Dolby Vision és a HDR10 feldolgozást. A különböző lemezinformációk a távirányító INFO gombjával képernyőn is megjeleníthetők, így az erre fogékonyak könnyedén ellenőrizhetik a mastering (pl. MaxFALL vagy MaxCLL) valamint a HDR és HDMI kimeneti információkat.

Forrás: www.reavon.com