reProducer Epic 4 – Kompakt aktív rendszer

Minden jel arra mutat, hogy a német reProducer Audio Labs a tengerentúli és távol-keleti piac után Európában is megtalálta a számítását, mert a társaság egyre szélesebb portfólióval van jelen az öreg kontinensen.

Az amerikai és dél-koreai leányvállalatokkal rendelkező márka a közelmúltban mutatta be új aktív hangrendszerét, amely a legkisebb modell a kínálatban. Az EPIC 4 (1199 EUR) kompakt mérete ellenére rugalmasan használható, akár többcsatornás szettekbe is integrálható, de stúdió monitorként is megállja a helyét.

A húsz centinél alig magasabb készülék egy zárt, kétutas aktív rendszer, tisztán analóg jelúttal. A kabineten egy hüvelykes magassugárzó és egy saját fejlesztésű, négy hüvelykes mélyközép hangszóró osztozik, mindkettőt dedikált D osztályú erősítő (50 – 50W) szolgálja ki. A hátoldalon RC és XLR konnektorok kaptak helyet, a hangzás utólagos korrigálására szolgáló potenciométerek mellett. A gyártó lineáris frekvenciaválaszt, nagy dinamikát, precíz időzítést, alacsony torzítást, valamint könnyű használatot ígér.

Forrás: www.reproduceraudiolabs.com