Retró jegyében született a REVO SuperConnect

A REVO SuperConnect egy régimódi gúnyába öltöztetett, kompakt internetrádió, beépített WiFi kapcsolattal, DLNA támogatással és dedikált Spotify eléréssel.

A REVO SuperConnect (120.000 forint) hagyományos FM adások, digitális (DAB) és internetes rádiók hallgatására egyaránt alkalmas. Az egyes csatornák különböző kritériumok szerint szűrhetők, míg a releváns információk a kontrasztos OLED kijelzőn jeleníthetők meg. A készülék alapvetően kis helyigényű, igény esetén Bluetooth kompatibilis források hangját is képes továbbítani. A berendezés az UpnP/DLNA-szerverekkel is tud kommunikálni. Több népszerű zenei formátum lejátszására és a végső hangélmény finomítására is lehetőség van.

A burkolat alatt Balanced-Mode-Radiator hangszóró kapott helyet, amihez 15W teljesítményű D osztályú erősítőt társítottak. A sztereó üzemmód a fülhallgató (3.5 mm) vagy sztereó RCA kimenet használatával érhető el, de aktív hangrendszerek vagy dedikált erősítők csatlakoztatása is megoldott. A készülék távirányítható és különböző kényelmi funkciókat is kínál.

Forrás: www.revo.co.uk