Rotel S14 – Egy pár hangfal és mehet a buli

Egyre több gyártó ismeri fel az all-in-one rendszerekben rejlő lehetőségeket. A Rotel nagy teljesítményű erősítőt, hálózati funkciókat, vezeték nélküli lejátszás lehetőségét és analóg kapcsolatokat csomagolt egybe.

A ROTEL S14 (2499 USD) központi eleme egy AB osztályú erősítő, amely 150W (4 ohm) teljesítmény leadására képes. A másik kiemelten fontos komponens a 32-bites ESS Sabre lapkát integráló DAC, a támogatott formátumok között a PCM (24-bit/384 kHz) és az MQA is megtalálható. A készülék Roon Ready minősítéssel rendelkezik, gyakorlatilag az összes fontosabb (pl. Spotify, Tidal, Qobuz) streaming szolgáltatást dedikáltan támogatja.

A korszellemhez igazodva vezetékmentes (Bluetooth aptX, WiFi, Google Cast és Airplay2) lejátszásra is lehetőség van, de a vezetékes hálózati csatlakozás is adott. A régi iskola kedvelői koaxiális, optikai, analóg RCA és USB bemeneteket használhatnak, a privát zenehallgatáshoz fejhallgató-csatlakozó is rendelkezésre áll. A vezérlést alumínium távkapcsoló, valamint egy nagyméretű előlapi kijelző könnyíti meg. A Rotel S14 fekete és ezüst színben kerül forgalomba.

Forrás: www.rotel.com