Ruark Audio R2 – Elkészült a negyedik változat

A Ruark Audio all-in-one rendszere másfél évtizede került a piacra. Az új változat minden aspektusában előrelépést jelent, kisebb lábnyom és nagyobb teljesítmény jellemzi a készüléket.

Az új arányok lehetővé teszik, hogy az R2 Mk4 (550 USD) szinte bárhol elhelyezhető, legyen szó ablakpárkányról vagy könyvespolcról. A lágy kontúrokkal rendelkező ház a fa ráccsal kombinálva időtlen retro-modern hangulatot teremt, a kijelző és a jellegzetes RotoDial vezérlő pedig az üzemeltetést könnyíti meg. Az új színes LCD kijelző a programinformációk megjelenítésére is alkalmas (beleértve az állomás- és albumborítókat) az adaptív fényerőszabályzás mindig a környezethez igazítja a fényerőt.

Az új változat USB-C aljzatot is visel, ami a források fogadása mellett az eszközök töltésére is alkalmas. Ahogy az elődök ezúttal is adottak a DAB/DAB+, FM tunerek, illetve közvetlen hozzáférést kapunk a Spotify, az Amazon Music és a Deezer szolgáltatásokhoz. A Bluetooth kapcsolaton keresztül lehetőség van bármilyen okostelefon vagy táblagép társítására, a vonalbemeneten kívül a fejhallgatók csatlakoztatása is biztosított. A burkolat alatt AB osztályú erősítő és a gyártó saját NaturalSound+ hangszóró-tömbje lapul. A rendszer a Frontier Silicon UNDOK alkalmazáson vagy opcionális távirányítón keresztül is felügyelhető.

Forrás: www.ruarkaudio.com