Samsung Life Unstoppable – Fókuszban az újdonságok

A Samsung is egy különleges virtuális térben jelentette és mutatta be a mobiltechnológia, a viselhető eszközök, audiovizuális megoldások és az intelligens háztartási berendezések területén elérhető legújabb fejlesztéseit.

A Life Unstoppable világában újszerű módon, egy szórakoztató virtuális térben mutatkoztak be a Samsung felhasználó központú fejlesztései. Az utóbbi időben a felhasználók több időt töltenek otthon, ezért a televíziók nagy lépést tettek előre a szórakoztató eszközök hierarchiájában. A tévék és tartalom megjelenítésére alkalmas eszközök segítségével nyomon követhetők a világ történései, illetve a tartalmas pihenésben is egyre komolyabb szerepet játszanak.

A Samsung The Premiere egészen különleges házimozi élményt kínál. A készülék akár százharminc hüvelyk képátlójú felület kivetítésére is képes, egyszerű és letisztult kialakításnak köszönhetően tökéletesen belesimul a környezetébe. A berendezés az első HDR10+ tanúsítvánnyal rendelkező lézerprojektor, amely 4K felbontású képet és színpontos, kontrasztos tartalom megjelenítésre képes.

A Samsung a tartalomfogyasztási szokások változását figyelembe véve a továbbiakban is kiemelten kezeli a 8K technológiát. A Q950T jelzésű csúcstévé minden korábbi modellnél keskenyebb televízió, amit az egy híján száz százalékos kijelző-test arány és a mindössze tizenöt milliméteres mélység tesz különlegessé. A QLED panel biztosította képminőség mellett a társaság a hangminőségre is nagy hangsúlyt fektet. A HW-Q950T és a HW-Q900T hangprojektorok a Q-Symphony funkcióval könnyedén kapcsolódnak bármely QLED tévékészülékhez.

Ugyancsak bemutatkozott a Samsung táblagép-portfóliójának legújabb tagja (Galaxy Tab A7), amely 10,4 hüvelykes kijelzőt és négy Dolby Atmos hangszórót visel, s hosszú üzemidőt ígér. Az elmúlt években megnőtt a kereslet a viselhető eszközök iránt, ennek megfelelően elkészült a Galaxy Fit2, ami öt különböző aktivitás követésére alkalmas, többek között monitorozza és elemzi a pihenéssel töltött időt. Az érdeklődők több háztartási géppel (Bespoke és RB7300T Classic hűtőszekrény, WW9800T mosó és DV8000T szárítógép) is megismerkedhettek, amelyek intelligens szolgáltatásokkal teszik könnyebbé a mindennapokat.

Forrás: www.news.samsung.com