Samsung Pro Endurance – Hosszútávon is megbízható

A Samsung bemutatta legújabb microSD kártya-családját, aminek tagjai kiválóan használhatók térfigyelő kamerák, menetrögzítők, kapucsengők vagy testkamerák tárhely bővítésére. Az új modellek folyamatos felvételek és -visszajátszások esetén is megbízhatóan teljesítenek.

„A hosszú távú, tartós videós megoldásokat egyre több területen használjuk, a biztonsági kameráktól egészen a modern kapucsengőkig”. – mondta KyuYoung Lee, a Samsung Memória üzletágának alelnöke. – “Az új Pro Endurance memóriakártyák még extrém körülmények között is biztonsággal használhatók.”

A NAND flash memória alapú PRO Endurance kártyák akár harminc, átlagos élettartamú sebesség-központú kártyát is képesek kiváltani, tehát használatukkal jelentős költség megtakarítás érhető el. A kártyák akár 100 MB/mp olvasási- és 40 MB/mp írási sebességre is képesek, alkalmasak nagy méretű és felbontású fájlok kezelésére folyamatos FHD vagy 4K felvétel mellett is.

Az új termékcsalád a víz, a mágnesesség, a röntgensugarak és az extrém hőmérséklet elleni védelmet kapott, plusz kopás- és ütésálló. A PRO ENDURANCE microSD kártyák 32 GB (6390 forint), 64 GB (8990 forint), 128 GB (13.490 forint) és 256 GB (25.490 forint) változatokban május végétől lesznek elérhetők. A termékek részletes specifikációja itt található.

Forrás: www.samsung.com