Sennheiser HD800 S AE – Ünnepi kiadás

A HD800 S fejhallgató évfordulós kiadása a gyártó hetvenötödik születésnapjára készült. Az új változat technológiai értelemben változatlan, csupán a külső jegyek árulkodnak az exkluzivitásról.

A Sennheiser HD800 S Anniversary Edition (1400 GBP) a gyártó egyik legjobb felső kategóriás fejhallgatójának évfordulós változata, amiből mindössze hétszázötven példány készül. Az új változat arany színű, minden fejpánton megtalálható az adott modell sorozatszáma. A készülék az alapmodellhez hasonlóan egészen széles (4-51.000 Hz) frekvencia-tartomány lefedésére képes, megkapta a gyártó duofol-membránnal szerelt átalakítóját, ami 0.02 százalék alatti teljes harmonikus torzítást ígér.

Természetesen a különleges kiadás is rendelkezik a társaság innovatív abszorber technológiájával, amely segít csökkenteni az ún. maszkoló hatást (alacsony hangerő mellett a magas és alacsony tartományú hangok között eltérések észlelhetők) és javítani a frekvencia választ. A fülkagylókat úgy tájolták, hogy a hanghullámok optimális szögben érkezzenek a fülbe, így természetesebb és térben jobban elhelyezhető hangélményt kapunk. A készülék könnyű váza üvegszál erősítésű kompozitból, a fülpárnák vegán velúrból, míg a rácsok rozsdamentes acélból készültek. Az exkluzív kiadású fejhallgató forgalmazása szeptember 22-én kezdődik.

Forrás: www.en-uk.sennheiser.com