Shure SE846 – Második generáció

A Shure nagyjából egy évtizede dobta piacra az SE846 vezetékes fülmonitort, amely a vezetékmentes készülékek térhódítása ellenére is képes volt megtartani masszív rajongótáborát.

A tíz éves születésnap tiszteletére a SHURE elkészítette a címszereplő modell átdolgozott kiadását. A dizájn jelentősen nem változott, csupán helyenként érhető tetten néhány finomítás, előkerült néhány új szín, valamint készült egy ún. Clear változat, aminek áttetsző burkolata betekintést enged a készülék belsejébe. A márka műszai szempontból is önmérsékletet gyakorolt, szemmel láthatóan nem kívántak mindenáron újítani, maradtak a régi meghajtók és a bevált műszaki megoldásokat sem piszkálták.

Újítás ugyanakkor a gyártó által new extended sound signature néven emlegetett funkció, ami a gyakorlatban egy negyedik szűrőt takar, amely a magas tartományok kiterjesztését hivatott növelni. Az SE846 2nd Gen (999 USD) füles gyárilag Extended szűrővel rendelkezik, ezt lehet az egyéni preferenciáknak megfelelő filterekre lecserélni. A passzív szigetelésről és a stabil illeszkedésről különböző méretű illesztékek gondoskodnak. További extra, hogy a 3.5 milliméteres dugóban végződő MMCX csatlakozós kábel helyére opcionális True Wireless Adapter is illeszthető, így a fülhallgató vezetékmentes üzemmódban is használható.

Forrás: www.shure.com