Sony AR alkalmazással segíti a vásárlást

A Sony Envision TV AR alkalmazása azoknak készült, akik nem csupán használati eszközként, hanem berendezési tárgyként is tekintenek a beszerezni kívánt tévékészülékre.

Az új alkalmazással a felhasználók AR-kompatibilis okostelefon vagy táblagép segítségével megnézhetik, miként festene a kiszemelt modell otthoni környezetben, illetve annak méretét is pontosabban meghatározhatják. Mike Fasulo, a Sony Corporation értékesítési igazgatója elmondta, hogy az ENVISION TV AR alkalmazás főnként az online vásárlások alkalmával jöhet jól.

Az iOS (12) és Android (8.0) rendszerekre ingyenesen elérhető alkalmazással falra szerelve és talpra állítva is megnézhetők a modellek, ráadásként az applikáció a hálózati aljzatok és bemenetek viszonyára is figyelmeztet a választható legrövidebb útvonalat figyelembe véve. A Sony persze nem az első gyártó, aki a kiterjesztett valóság technológiával könnyíti meg a vásárlást, hiszen a Panasonic Viera AR Setup Simulator már ötödik éves és két esztendeje a Bang&Olufsen is kiadott egy alkalmazást.

Forrás: www.sony.com