Sony SRS-XV900 – Buli van a levegőben

A Sony bejelentette új LIVE LIFE LOUD koncepció részét képező X-szériába tartozó Bluetooth hangrendszerét, amely akár nagyobb külső helyszínek hangosítására is alkalmas.

A SONY SRS-XV900 nagy teljesítményű vezetékmentes hangsugárzó. A készülék X-Balanced hangszórókkal rendelkezik, a közel négyszögletes membránok nagyobb hangnyomást és kisebb a torzítást szavatolnak. A Jet Bass Booster port hivatott az erőteljes basszust biztosítani, az elöl, oldalt és hátul elhelyezett magas hangszórók pedig 360 fokban teríti szét a magas frekvenciájú hangot.

A rendszer több dedikált extrát is kínál. A MegaBass funkció használatával még tovább javítható a basszus reprodukció, a Live Sound üzemmód az élő előadások hangulatát igyekszik megidézni, míg a TV Sound Booster tévézés közben jöhet kapóra. A hangszóró a mellékelt optikai kábel segítségével bármilyen márkával összehozható.

A szórakoztató funkciók között megtalálható a mindössze egy mikrofont igénylő KARAOKE, de ha úgy tetszik a rendszer gitár-erősítőként is bevethető. A Fiestable mobilalkalmazás és az új Double Tracking karaoke funkció használatával a rögzített énekhang tovább szerkeszthető. Az említett alkalmazás segítségével a felvételeket pl. effektezni is lehet, hozzáférhetővé válnak a lejátszási listák, míg a Sony | Music Centeren keresztül a világításon vagy a hangzásmódokon is változtatni lehet.

A Party Connect a Bluetooth kapcsolaton keresztül akár száz kompatibilis Sony hangszóró társítását is lehetővé teszi. Az USB bemenet a források csatlakoztatásán túl az eszközök töltésére is lehetőséget biztosít. Az alkalmazás vezérlés mellett a hangkeltő a fedlapon elhelyezett fizikai gombokkal is felügyelhető. A Sony új buli hangrendszere előre láthatóan októbertől kapható.

Forrás: www.sony.hu