Soundcore Liberty 3 Pro – Minőségre hangolva

Az ANKER következő generációs fülhallgatója már a Soundcore by Anker címkével érkezik, Grammy-díjas előadók és hangmágusok ajánlásával.

A LIBERTY 3 PRO (170 USD) teljesen vezetékmentes (TW) készülék, amely megkapta a gyártó HearID ANC technológiáját. Az eljárás lényege, hogy a rendszer a külső körülmények, valamint az aktuális hangnyomás függvényében automatikusan szabályozza a zajszűrés mértékét, ami a gyártó szerint fokozza a komfort érzetet. Az új egységek harminc százalékkal kisebbek az elődöknél, az újonnan kifejlesztett ACAA (Astria Coaxial Acoustic Architecture) architektúrára építkeznek, aminek részeként 10,6 milliméteres dinamikus meghajtókat dolgoztatnak. A rendszer többek között támogatja a Sony LDAC kodekjét.

Az új modell IPX4 tanúsítvánnyal rendelkezik, tehát sportosabb életmódot kedvelők számára is jó választás lehet. Az üzemidő aktív zajszűréssel hat óra, az ANC kikapcsolásával két extra óra nyerhető. A szinte alapvetésnek számító töltő/dokkoló négy teljes töltésre elegendő energiát képes biztosítani. A Fog Gray, Midnight Black, Frost White és Dusk Purple színekben megvásárolható fülhallgató, egy társalkalmazáson keresztül szabható személyre és vezérelhető.

Forrás: www.us.soundcore.com