Soundcore Motion Boom Plus – Boombox másképp

A kellemes napsütéses idő egyre inkább kedvez a szabadtéri programoknak, ennek megfelelően a kültéren használható hangkeltők szerepe is felértékelődik. A Soundcore például egy tavaly bemutatott hangrendszerének javított változatával készül a szezonra.

A SOUNDCORE MOTION BOOM PLUS (180 USD) 80W összesített teljesítménnyel büszkélkedhet, két csipogó (10W) és két mélyközép (30W) hangszóró kapott helyet az IP67 tanúsítványt kiérdemlő házban. A besorolás azt jelenti, hogy a vízállóság (fél óra, egy méteres vízben) mellett a porral szembeni védelem is megjelent, ami mindenképpen pozitívum egy kültéren (is) használatos eszköz esetében. Az újabb változat megörökölte az előd mélyhang kiemelés (BassUp!) és PartyCast 2.0 funkcióját, utóbbi akár száz vezetékmentes eszköz összefűzését is támogatja.

Alapfelszereltség a Bluetooth 5.3 csatlakozás, ami mellett egy AUX konnektor is rendelkezésre áll, valamint megkapjuk a különböző eszközök töltésére alkalmas PowerIQ funkciót. A hangzás finomhangolására a Soundcore alkalmazáson keresztül van lehetőség. A 13400 mAh kapacitású akkumulátor nagyjából húsz órányi üzemidőt biztosít, ami kicsit elmarad a korábbi modell huszonnégy órájától, de a megnövelt teljesítménynek ára van. A hordozhatóság érdekében a masszív fogantyú mellett vállpánt használatára is lehetőség van.

Forrás: www.us.soundcore.com