Stream Box S2 Ultra Update – Frissen és fiatalosan!

A Pro-Ject lassan három éves eszköze újabb állomáshoz érkezett. A Stream Box S2 Ultra legújabb, otthon is telepíthető frissítése nem csupán az eddig feltárt hibákat javítja, hanem funkcionálisan és felhasználói szinten is megújítja a készüléket.

A megfizethető streaming szolgáltatások térnyerésével egyes felhasználók érdeklődése a hálózati szolgáltatásokat is kínáló eszközök felé irányult. A legtöbb gyártó kínálatában meg is jelentek a megváltozott igényeket kiszolgálni képes modellek, de mi van azokkal, akik egy kis extra kedvéért nem kívánják lecserélni jól bejáratott forrás eszközük? A Pro-Ject Stream Box S2 Ultra nagy felbontású hálózati hídként működik, azaz éppen az említett rés kitöltésére született. A készülék két USB bemenettel (egy elöl, egy hátul) rendelkezik, HDMI és microUSB konnektort is visel, alkalmas a számítógépek által közvetített gyengébb minőségű jelek feljavítására.

Az új frissítés (1.069 firmware) többek között Qobuz és Tidal integrációt hoz magával, gyorsabb és biztosabb kommunikációt szavatol az alkalmazáson keresztül, amelyet szintén megújítottak a felhasználói élmény növelése érdekében. Az eszköz a webes felületen keresztül (system – system update) frissíthető.

Forrás: www.project-audio.com/news