SVS 3000 In-Wall – Falba építhető referencia mélynyomó

Az SVS újdonsága az Ultra sorozatú mélynyomók díjnyertes technológiáját örökíti tovább és egyszerű telepíthetőséget ígér.

A sekély profilú falra szerelhető , illetve falba építhető hangkeltők egyre népszerűbbek a házimozi rajongók körében. Az SVS mérnökei olyan mélynyomó ökoszisztémát terveztek, amely erőfeszítés nélkül képes masszív, dinamikus, jól időzített és kontrollált reprodukcióra.. A tömör alumínium első és hátsó terelőlemezek és az erősített merevítés gondoskodnak arról, hogy a zárt szekrény akusztikailag, extrém hajtás esetén is inert maradjon.

A Sledge STA-800D2C erősítő a zászlóshajó SVS 16-Ultra mélynyomók referencia-erősítő technológiáját használja. A rendszer 800W RMS és 2500+ W csúcsteljesítményt ígér diszkrét MOSFET kimenettel, maximálisan képes kihasználni a két kilenc hüvelykes meghajtó potenciálját. Az Analog Devices DSP amely általában a csúcskategóriás, különálló audiokomponensek számára van fenntartva, kifinomult vezérlést és egyedi válaszgörbéket biztosít.

A hangerőszabályzás és DSP funkciók alkalmazáson keresztül érhetők el, ahogy elvárható az applikáció teljes kontrollt biztosít a rendszer felett. A háromsávos parametrikus EQ segítségével a felhasználók manuálisan is testreszabhatják a teljesítményt, az egyedi értékek bármikor előhívhatók és módosíthatók. A hangkeltő a festhető rács használatával teljesen elrejthető szem elől.

Forrás: www.svsound.com