SVS 3000 Micro Sub – Kis méret, óriási teljesítmény

Az SVS visszafogott méretű, aktív rendszere a gyártó ígérete szerint megdöbbentően gazdag, dinamikus basszussal képes megtölteni a teret.

Az SVS 3000 Micro (359.990 Ft) elég kicsi ahhoz, hogy ne legyen útban, ugyanakkor a referencia osztályból származó megoldásoknak köszönhetően a méret, nem kényszerítette a gyártót kompromisszumokra a teljesítmény terén.

A kabinetbe két nyolc hüvelykes, egymásnak háttal fordított meghajtó került, amihez 800W RMS (2500W csúcs) teljesítményt szavatoló Sledge STA-800D2 erősítőt társítottak. A zárt dobozban elhelyezett hangszórók tökéletes egységben dolgoznak, ugyanannyi áramot kapnak, amivel lényegesen jobb kontroll érhető el. A túlméretes motort úgy alakították ki, hogy szűkebb helyen is maximális teljesítmény nyújtson. A hatékony D osztályú erősítő MOSFET kimenettel rendelkezik, a feldolgozásért az Analog Devices DSP (50 Hz) felel, amit általában dedikált komponensekben alkalmaznak. A DSP maximálisan kihasználja az eszköz lehetőségeit, így nagyobb teljesítményt és mélyebb mélyhang-kiterjesztést kapunk zavaró anomáliák nélkül.

A mellékelt alkalmazás széles beállítási lehetőségeket kínál és teljes körű felügyeletet szavatol a felhasználók számára, míg a hátsó panelen elhelyezett intelligens vezérlő interfész (ICI) a mélynyomó kritikus funkcióihoz (Level Control, Low Pass Filter, Phase Control) biztosít hozzáférést. A masszív MDF kabinet egyedi belső merevítéssel rendelkezik, a stabilitást izo-elasztomer csavaros lábak javítják, így a készülék csúcs közelében járatva is mozdulatlan marad. Az SVS új doboza sztereó vagy házimozi rendszerekben egyaránt jól alkalmazható.

Az SVS termékek hivatalos hazai forgalmazója a Home Movie.

Forrás: www.svsound.com