SVS Prime Wireless Pro – Minőség vezeték nélkül

Az SVS nyáron bejelentett aktív rendszere a Prime Wireless legjobb megoldásait örökíti tovább, annak jellemzőit emeli magasabb szintre.

Az SVS Prime Wireless Pro (899 USD) fekete és fehér színekben egyaránt elérhető, a páros egy aktív és egy passzív hangkeltőből áll. A rendszert a gyártó all-in-one kategóriába sorolta, a készülék akár tévék hangzásjavítására is alkalmas. Klasszikus két csatornás (sztereó) tömböt kapunk, 200W teljesítményű erősítővel, precízen hangolt digitális keresztváltóval, nagy felbontást (24-bit/192 kHz) támogató digitális-analóg konverterrel.

A kabineten egy hüvelykes alumínium dóm csipogó és 5.25 hüvelykes mélyközép hangszóró osztozik. A márka szerint az apróság dedikált mélysugárzó nélkül is dinamikus, kellemesen masszív basszus reprodukcióra képes, hallható torzítás nélkül. Streamelni WiFi, AirPlay2 és Chromecast kapcsolaton keresztül lehet, természetesen a Bluetooth is adott aptX és AAC támogatással.

A vonalszintű, optikai, 3.5 milliméteres, Ethernet bejáratok és mélysugárzó kimenet mellett HDMI eARC konnektort is kapunk, tehát a páros a hangprojektorok helyét is átveheti. A DTS Play-Fi alkalmazáson keresztül a multi-room is támogatott, de fizikai távirányító is van, amelyen dedikált gombok könnyítik meg a hozzáférést a kedvenc tartalmakhoz. A SVS Prime Wireless Pro a CEDIA2022 kiállításon Best of Show díjat kapott, míg az EISA a BEST VALUE WIRELESS LOUDSPEAKERS 2022-2023 elismerést szavazta meg a rendszernek.

Forrás: www.svsound.com