SWAN SONG MINI BLACK DAC – Fekete hattyú

Az amerikai Swan Song Audio tavaly mutatta be Burr-Brown chipek köré épített hordozható eszközét, aminek a közelmúltban jelentették be az újrakevert változatát.

A MINI BLACK (1600 USD) fejhallgató-erősítő/DAC a legújabb Burr-Brown lapkát használja. A mintavételezés mellett a DAC újraszámolja az adatfolyamot, hogy eltávolítsa a jittert. A digitális és analóg szakaszok dedikált tápegységet kaptak, amely megoldással a zajszintet igyekeztek alacsonyan tartani. A gyártó állítása szerint az áramkört úgy tervezték, hogy hatékonyan elkülöníthető legyen minden digitális zaj. Az A-osztályú (1.75W / 8 ohm) erősítő az ígéretek szerint bármely fejhallgató kiszolgálására alkalmas.

A készülék háza 3D nyomtatott, valószínűleg ezért szakítottak a korábban használt kerekített formával. A zöld LED fények megkönnyítik az éjszakai használatot és „idegen hatást keltenek”. Az akkumulátorok a gyári adatok szerint hét-nyolc órányi használatot biztosítanak, egy teljes töltésre legalább hat órát kell szánni. A készüléken optikai (24-bit/96 kHz) és USB (16-bit/48 kHz) bemenetek kaptak helyet.

Forrás: www.swansongaudio.com