SYNG CELL ALPHA TRIPHONIC – Futurisztikus belépő

A SYNG Christopher Singer és Damon Way legújabb vállalkozása. Előbbi két évtizedet töltött ipari tervezőként az Apple kötelékében, míg utóbbi a DC Shoes társalapítója.

A SYNG CELL APLHA (1799 USD) a társulás első terméke. Az alkotók egy olyan hangsugárzót szerettek volna építeni, amely szólóban és rendszerben is használható, rugalmas csatlakozási lehetőségeket kínál és lakberendezési tárgyként is megállja a helyét. A készülék átmérője harminc centi, közel hat kilót nyom, padló vagy asztali állványon helyezhető el.

A rendszer pontforrásként működik, az ígéretek szerint könnyen konfigurálható hangteret biztosít. A készülék Bluetooth és WiFi képes, adottak a Spotify Connect és AirPlay2 kapcsolatok, van HDMI (ARC) és USB-C bemenet. Három mikrofon segíti a hangélmény testreszabását, ami a SYNG Space alkalmazáson (jelenleg az iOS változat érhető el, az androidos verzió még várat magára) keresztül végezhető el, ahogy a vezérléshez is az applikáció használható.

A hangkeltő két basszus meghajtót (felfelé és lefelé tájolva, egymásnak háttal elhelyezve) dolgoztat, amelyek közé egyedi meghajtó tömb (Triphone) ékelődik be. Három pár, koncentrikusan szerelt közepes és magas hangszórót kapunk, amelyek teljes tartományú hangszóróként kürtbe vannak vezetve. A meghajtó tömb kialakítása a gyártó szerint nagyon pontos irányíthatóságot szavatol, akár egyetlen hangkeltővel is kiváló térbeliség érhető el. A SYNG a felhasználói visszajelzések alapján a jövőben további funkciókat is ígér.

Forrás: www.syngspace.com