Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit Las Vegasban

Az LG Electronics (LG) több mint kétszáz díjat és elismerést kapott a CES2024 rendezvényen a háztartási elektronika, a szórakoztató elektronika, valamint a B2B megoldások terén bemutatott innovációkért és technológiai újításokért.

Az LG SIGNATURE OLED T tévét – mint a világ első 4K-s, vezeték nélküli, átlátszó modelljét – számos médium (pl. a CNET, a Forbes, a The Verge) a “Best of TV”, valamint a “Best in Show” címmel illette. A tavalyi M3 OLED képernyőnél bevezetett, vezeték nélküli technológiát alkalmazó 77 hüvelykes transzparens készüléket az OLED technológia fejlődésének következő lépéseként emlegetik.

Az új, 144 Hz-es képfrissítési rátával rendelkező és Alpha 11 AI processzorral ellátott OLED evo sorozatot a CNET, a TechRadar Pro, a PCGamer és a BGR is elismerte. A Digital Trends a kiállításon felvonultatott monitorok sorából külön kiemelte az UltraGear OLED 32GS95UE modellt, amiért az egyetlen gombnyomással képes váltani a 4K (240 Hz) és a FullHD (480 Hz) felbontás között.

Az LG csak a Consumer Technology Association (CTA) CES Innovation Award programjából harmincnégy díjat nyert el, köztük két legjobb innovációért járó elismerést, amelyet az LG átlátszó tévéje (4K OLED T) és a 83 hüvelykes 4K OLED Zero Connect televízió (M4) kapott.

Forrás: www.LGnewsroom.com