Szintet léptek az IsoTek tápszűrő-elosztó modellek

Az IsoTek három vadonatúj, tápellátás javítására szolgáló eszközt mutatott be, amelyek tervezése során kiemelt figyelmet fordítottak a keresztszennyeződések minimalizálására.

Az IsoTek V5 Gemini (349 GBP), Polaris (695 GBP) és Corvus (895 GBP) architektúrája alapvetően megegyezik, csupán a konnektorok számában különböznek egymástól. A legtöbb tápszűrő sorosan kapcsolt aljzatokat használ, ez a megközelítés azonban a gyártó szerint hibás, mert a terhelés függvényében jelentősen megnőhet a keresztszennyeződés lehetősége.

Az áramköri lapot áttervezték, az aljzatok egymástól függetlenek, a teljesítmény és ellenállás egyenlő elosztását a KERP (Kirchhoff’s Equal Resistance Path) technológia biztosítja. Mindhárom modell egyedi delta szűrő topológiával rendelkezik, amely a szabványnál tízszer hatékonyabban működik. A belső kábelezés prémium minőségű, a 6n ezüstözött OFC vezetők nagy áramerősséget szavatolnak, alacsony ellenállás mellett.

Mindhárom modell szekvenciális, ismétlő védelmi rendszerrel (45.000A-ig) van ellátva és System Link kimenetet is visel, ami több egység összefűzését teszi lehetővé. A pakkban falra szerelést megkönnyítő konzolok is helyet kaptak, ráadásként a Polaris és Corvus modellek mellé az IsoTek Initium tápkábelét is megkapjuk.

A márka hazai forgalmazója az Audiocentrum.

Forrás: www.isoteksystems.com