Szórakoztatásra gyúr a SONY XPERIA L4 okostelefon

A Sony bejelentette, hogy az új készülék a hagyományos szolgáltatások mellett, számos kreatív funkciót és hatékonyabb tartalomfogyasztást is biztosít.

Az új Xperia L4 készülékkel a társaság tovább bővíti a szórakoztatás központú telefonjainak kínálatát. Miután a telefonok már nem csupán klasszikus szerepet töltenek be a felhasználók életében a gyártóknak komoly figyelmet kell fordítaniuk az extra szolgáltatásokra, illetve az üzemidőre. A SONY XPERIA L4 okostelefon 21:9 képarányú, 6.2 hüvelykes HD+ kijelzővel rendelkezik, így kevés görgetéssel is kifejezetten nagy aktív felületet kapunk. A több ablakos felhasználói felület, egy időben akár két alkalmazás használatara is lehetőséget biztosít anélkül, hogy ez bármilyen kompromisszumra kényszerítené a felhasználókat. A használatot oldalérzékelő funkció is segíti, amin keresztül a felhasználók egyszerűen hozzáférhetnek a leginkább kedvelt alkalmazásokhoz.

Az ?L? sorozat új darabja az első készülék, amit tripla kamerával szereltek. A hátoldalon 13 megapixeles (f/2) főkamera mellett, egy 5 megapixeles ultraszéles, valamint egy 2 megapixeles mélységet érzékelő egység kapott helyet, míg a fronton kialakított szigeten 8 megapixeles kamera üldögél. A burkolat alatt az előző generációtól örökölt MediaTek Helio P22 rendszerchip kuporog, ami mellé 3 GB operatív memóriát és 64 GB kapacitású (bővíthető) tárhelyet pakoltak. A készüléket nagy kapacitású (3580 mAh) gyorstöltést támogató akkumulátor tartja életben, amit adaptív töltési funkció felügyel. A telefon Android 9 (Pie) rendszerrel és a gyártótól megszokott szoftverekkel érkezik. A forgalmazás várhatóan márciusban kezdődik.

Forrás: www.presscentre.sony.hu