Szuper olcsó 4K sorozatot indít a Toshiba

A Toshiba új UL20 sorozata az abszolút belépőkategóriát hivatott erősíteni, megfizethető alternatívát biztosít azok számára, akik nem tudnak vagy akarnak drágább 4K modelleket vásárolni.

A negyvenhárom, ötven, ötvenöt és ötvennyolc és hatvanöt hüvelykes készülékeket sorakoztató termékvonal Dolby Vision, HLG és HDR10 támogatású UHD panelt dolgoztat. A készülékek több színjavító technológiát örököltek a magasabb osztályokból, saját motort (TRU Picture Engine) használnak, amely ötvözi a TRU Micro Dimm, a TRU Flow és a TRU Resolution eljárásokat a jobb fényerő, kontraszt, mozgás és felbontás érdekében.

A Toshiba UL20 sorozat Linux-alapú operációs rendszerre épített Freeview Play platformot használ, közvetlen elérést biztosít a Netflix, az Amazon Prime Video és a YouTube alkalmazásokhoz. A Google Assistant és az Amazon Alexa hangvezérlés a kompatibilis külső eszközökön keresztül támogatott. A legkisebb modellek 350 dollárról indulnak, de a legnagyobb változatért sem kell 700 dollárnál többet fizetni.

Forrás: www.advanced-television.com