TCL P74 – Hamarosan boltokban az új 4K HDR tévé

A TCL bejelentette legújabb modelljének európai premierjét. A 85 hüvelykes változat augusztusban kerül a piacra, míg a 98 hüvelykes szeptembertől lesz elérhető.

A nagyméretű tévék iránti kereslet dinamikusan növekszik, ezért nem meglepő, hogy a TCL igyekszik reagálni erre a trendre. A P74 tévék bármilyen környezetben jól mutatnak, a keret nélküli kialakítás révén sikerült maximalizálni a hasznos képfelületet. A közös jellemzők közé tartozik a 4K és Wide Color Gamut támogatás, a multi HDR képesség, a Dolby Vision és Dolby Atmos kompatibilitás, a Google Meet és Google Assistant szolgáltatások és az Alexa támogatása. A fejlett felskálázó technológia az alacsonyabb felbontású tartalmak nagyképernyős fogyasztását is élvezhetőbbé teszi.

A kisebbik (85 hüvelyk) modellben a Game Master 2.0 funkciók érhetők el, a nagyobbik (98 hüvelyk) Game Master Pro 2.0 pakkot biztosít a játékosoknak. A sorozat HDMI 2.1 csatlakozót is visel, támogatja az ALLM és VRR (nagyobb modell esetében 144 kHz) funkciókat. Az egyenletes és szaggatásmentes játékélményről a Game Accelerator (120/240 Hz) gondoskodik. A nagyobbik változat dedikált mélynyomót is magába foglaló 2.1 kiosztású Onkyo hangrendszert kapott, extraként Apple AirPlay2 és HomeKit támogatás is van. A P74 modellek GoogleTV rendszert futtatnak, számos streaming szolgáltatóhoz direkt hozzáférést biztosítanak.

Forrás: www.tcl.com