Technics EAH-AZ40M2 – A kör bezárul

A közelmúltban bemutatott középkategóriás és prémium fülesek után a Technics egy belépőszintűnek szánt készülékkel toldja meg kínálatát, amely szerényebben árazva örökíti tovább a nagyok néhány kedvezően fogadott megoldását.

Az EAH-AZ40M2 (149 USD) TWS fülhallgató egyedi akusztikus kamrában elhelyezett, harmonizátorral megtámogatott hat milliméteres átalakítót dolgoztat. A második generációs (Mark 2) modell aktív zajszűrést is kínál, az előrecsatoló mikrofon által befogott környezeti zajokat inverz jellel oltja ki a rendszer, ha a passzív (ennek mértéke a használt illesztéktől függ) szigetelés nem lenne elég.

Az újdonságok között mindenképpen említést érdemel a Multipoint képesség, ami egyszerre három eszköz társítását teszi lehetővé leválasztás nélkül, illetve az egyoldalas használat. A készülék IPX4 tanúsítvánnyal rendelkezik, azaz a fröccsenő víz vagy izzadság nem tehet kárt a fülesben.

A beépített akkumulátor két töltés között hét (bekapcsolt ANC mellett 5,5) óra üzemidőt biztosít, a töltő-dokkoló három utántöltésre elegendő energiát képes tárolni. A finomhangoláshoz dedikált társalkalmazás áll rendelkezésre. A Technics újdonsága fekete, ezüst és Rose Gold színekben kerül forgalomba.

Forrás: www.technics.com