Technics SU-G700M2 – Top teljesítmény, kedvező áron

A Technics bemutatta SU-G700 integrált erősítő megújított változatát, amely a hozzávetőleg egy éve leleplezett referencia modell egyes megoldásait is tovább örökíti.

Az SU-G700M2 (2199 GBP) integrált erősítő tisztán digitális készülék, amely az újonnan fejlesztett megoldások közül kettőt is használ. Egyik a JENO Engine (Jitter Elimination and Noise-Shaping Optimization) a hangélményt negatívan befolyásoló anomáliák és torzítás kivédésére, míg a másik az LAPC (Load Adaptive Phase Calibration) elnevezésű eljárás, ami a különböző specifikációval rendelkező hangfalak optimális illesztését teszi lehetővé. Az újdonságok között található az SU-R1000 referencia erősítőből származó tápegység, amely a frissített komponenseknek (pl. GaN FET és szilícium-karbid (SiC) diódák) köszönhetően hatékonyabb áramellátást szavatol.

Az új modell az ígéretek szerint jobb sztereó képalkotásra képes az elődnél, ahogy a dinamikus teljesítmény – csatornánként 70W (8 ohm) és 140W (4 ohm) – és transzparencia is javult. A bakelit rajongóknak kedvez az MC phono szakasz, amihez egy bemeneti fázisváltó is tartozik, ami megkönnyíti a régebbi korongok élvezetét. A hangerő és forrásválasztó gombok alumíniumból készültek és a már emlegetett referencia modell mintájára ún. spin textúrát kaptak. Az SU-G700M2 integrált erősítő, ezüst és fekete változatokban októberben kerül a boltokba.

Forrás: www.technics.com