Telefont is tölt az átszabott RUARK R1 DAB rádió

A negyedik generációs RUARK rádió stílusos, skandináv ihletésű külsőt kapott, megújult műszaki tartalommal rendelkezik, ahogy az USB-C töltőport is praktikus fejlesztésnek ígérkezik.

A termékcsaládot tizennégy éve indították. A friss modell mérete és formája nem változott, ugyanakkor az átgondolt módosítások egy teljesen új eszköz benyomását keltik. A korábbi famintázatú burkolatot kontúrozott polimerre cserélték, amit úgy kezeltek, hogy hatékonyabban vegye fel a harcot a vibráció ellen. Az új típusú Natural Sound Plus meghajtók elé szépen megmunkált farács került, ami természetesen elegáns megjelenést kölcsönöz a berendezésnek. A rendszer egy A/B osztályú lineáris erősítőt dolgoztat, az adaptív kiegyenlítésnek köszönhetően a készülék minden hangerőn erőteljes, torzításmentes hangélményt kínál.

A hangszóró felett elhelyezett OLED kijelző fényerejét környezeti érzékelő szabályozza, így a releváns információk minden körülmények között könnyen leolvashatók. A RUARK R1 Mk4 (229 GBP) DAB, DAB+ és FM adások vételére alkalmas, de Bluetooth hangkeltőként is használható, a vezérlést a fedlapon található RotoDial tárcsa egyszerűsíti. Akinek ez nem lenne elég opcionális távkapcsolót is vásárolhat a rádió mellé. A korábban is elérhető 3.5 milliméteres fejhallgató-kimenet és kapcsolható AUX bemenet mellé, ezúttal már egy telefonok töltésére is használható USB-C konnektort is kapunk.

Forrás: www.ruarkaudio.com