Téli olimpiára hangol a SONOS

A Sonos Beam hangprojektor második generációs változata kristálytiszta hangzásával és rugalmasságával tűnik ki a vetélytársai közül.

Pár nap múlva kezdődik a pekingi téli olimpia. A legtöbb sportoló már megérkezett a helyszínre, a tizennégy főt számláló magyar olimpiai csapat öt sportágban (alpesi sí, műkorcsolya, rövidpályás gyorskorcsolya, sífutás, snowboard) méretteti meg magát. Miután a globális járványhelyzet miatt a lelátókra csak a meghívottak ülhetnek fel a SONOS saját eszközeivel igyekszik közelebb hozni a versenyeket. A SONOS BEAM Gen2 a közelmúltban a szerkesztőségünkben is megfordult, a véleményünket itt lehet elolvasni.

Dióhéjban a Beam innovatív technológiával rendelkezik, úgy irányítja a hangot körülöttünk, mintha közvetlen közelről tapasztalnánk meg a versenyeket. A kecses és kompakt készülék észrevétlenül simul az otthonokba, mindössze két vezetékre van szükség a használathoz. A berendezés a tévé hangzásjavítása mellett hagyományos hangszóróként is üzemelhet, egyszerűen képes összedolgozni a lakásban található más (kompatibilis) hangkeltőkkel, akár külön tartalmat sugározva.

Forrás: www.sonos.com/press