Teufel Real Blue TWS – Megfizethető alternatíva

A berlini Teufel teljesen vezetékmentes fülhallgatója a megszokott funkciókon felül semmi extrát nem ígér, cserébe az árcímkére is alapvetően szerény összeg került.

A TEUFEL REAL BLUE TWS (149 EUR) fülhallgató könnyen tisztítható műanyagból készült, por és nedvesség (IPX3) álló. A burkolat alá tizenkét milliméteres átalakítók kerültek, ami a gyártó szerint garancia dinamikus megszólalásra. A vezetékmentes kapcsolatról a legújabb Qualcomm Bluetooth lapka gondoskodik, illetve az aktív zajszűrő technológia is a fedélzetre került.

A készüléket kizárólag antibakteriális szilikon illesztékekkel szállítják, természetesen hab illesztékek használatára is lehetőség van, ebben az esetben viszony némi zajszivárgásra számítani kell. Az ANC erőssége három fokozatban állítható. A beépített mikrofonoknak köszönhetően Google és Siri is segítségül hívható, ahogy a hívások bonyolítására is lehetőség van. A beépített akkumulátor aktív zajszűrés mellett hat órányi üzemidőt biztosít, a töltő-dokkoló két teljes utántöltésre elegendő energia tárolására alkalmas.

Forrás: www.teufel.de