ThinkSound ov21 – Küszöbön az új over-ear füles

A ThinkSound tizenkét éve mutatkozott be. A márka olyan megfizethető eszközöket készít, amik nem kötnek kompromisszumot a hangminőség tekintetében. A törekvéseket a zenészek, audio szakemberek és kritikusok is többször díjazták.

A THINKSOUND ov21 (320 USD) a márka új zászlóshajója. A készülék hangolását Aaron Fournier hangmérnök, a társaság alapítója vállalta magára. A fejhallgató váza, a fülkagylók és a fejpánt acélból készült, a mechanikai igénybevételnek kevésbé kitett alkatrészek Eastman Treva bioműanyagból (egyedi eljárással feldolgozott, fenntartható forrásból származó farost és növényi szálak) vannak, míg a borításhoz keményfát használtak.

A fülest negyvenöt milliméteres dinamikus meghajtókkal szerelték, amelyek részletesebb specifikációját egyelőre nem tették közzé. A készülékhez két zsinórt adnak. Mindkét kábel 4.5 hüvelyk hosszú, 3.5 milliméteres dugóban végződik, különbség mindössze annyi, hogy egyikre mikrofonos vezérlő is került. Aktív zajcsökkentés nincs, de a gyártó szerint a passzív zajszigetelés hatékonysága zajosabb környezetben is megmutatkozik.

Forrás: www.thinksound.com