Thunder Data termékek Európában

A Thunder Data a dél-kínai Zhuhai városában ütött tanyát, a társaság elsősorban digitális audio-termékek fejlesztésével foglalkozik, amelyek Európában is elérhetők.

A Silent Angel termékcsalád részeként a márka több streaming-képes eszközzel is rendelkezik, amelyek érdekes módon Munich M1, Munich M1T és Bremen B1 névre hallgatnak. Előbbi készülékek négymagos Cortex-A72 processzorokat dolgoztatnak és 32GB Flash tárhellyel rendelkeznek.

Mindkét modell passzív hűtést használ, tehát az üzemzaj elenyésző. Van LAN és NAS elérés, illetve USB interfészen keresztül külső meghajtók társítására is lehetőség van. Amíg a MUNICH M1T (699 EUR) AES/EBU, I²S, S/PDIF konnektorokkal szerelt tiszta streaming híd, addig a MUNICH M1 (999 EUR) már 6.3 milliméteres csatlakozóval ellátott fejhallgató-erősítőt is tartalmaz.

A BREMEN B1 (549 EUR) a vezetékmentes megoldások kedvelőit igyekszik megszólítani. Itt is adott a LAN, ami mellett a WLAN és Bluetooth technológia is megtalálható a fedélzeten. Kimeneti oldalon digitális és analóg csatlakozókra lehet számítani.

Forrás: www.silent-angel-audio.com