Több új termékkel bővíti kínálatát a LAMAX

A LAMAX elsősorban jó ár-érték arányt képviselő termékekkel szerzett nevet magának. Az újdonságok esetében is kiemelt szempont volt, hogy hosszú élettartamú és megbízható eszközök legyenek.

A Dots2 (15.000 Ft) a LAMAX legnépszerűbb vezeték nélküli fülhallgatója, ami az eredeti fekete mellett fehér színben is elérhetővé válik. A füles egy feltöltéssel akár hat órán keresztül használható, ami duplája az előző generációs változat üzemidejének. További újdonság, hogy a dokkoló vezeték nélkül is tölthető, illetve említést érdemel, hogy a kisebb méret miatt a készülék komfortosabb, mint az elődje.

A tovább fejlesztett Dots2 Touch (kb. 20.000 Ft) még tovább megy, ennél a modellnél a nyomógombok helyett érintőfelületen keresztül van lehetőség a vezérlésre. A Bluetooth 5.0 chipnek köszönhetően a hatótávolság tíz méter is lehet, az AAC és SBC kodekek pedig a legmagasabb minőségű hangzást teszik lehetővé. Az újdonságok között kerül piacra a Trims1 (15.000 Ft) elnevezésű TWS füles, aminek szárában egy beépített mikrofon is helyet kapott, így nem csak zenehallgatásra, de telefonálásra is kiválóan alkalmas.

A társaság a Bluetooth hangszórók palettáját is tovább színesítette. A Sounder2 (20–25. 000 Ft) a visszajelzések alapján rövid időn belül az egyik nagy kedvenc lett, a modell népszerűsége indokolttá tette egy kisebb és nagyobb teljesítményű változat megjelenését. A Sounder2 Mini (12-13.000 Ft) és a Sounder2 Max (30.000 Ft) a korábbi modellel együtt Bluetooth 5.0 kapcsolatot biztosít és 360 fokos sugárzásra képes.

A Beatbass funkció révén lehetőség van a basszusok kiemelésére, míg a Beatshare technológia lehetővé teszi két hangszóró párba fűzését. A kisebbik változat IP66 tanúsítvánnyal rendelkezik, 15W teljesítményt kínál és akár harminc órán keresztül használható, míg a nagyobb testvér (50W) IP67 (por és nedvesség álló) besorolása miatt a szabadba is bátran kivihető és húsz órán keresztül nyüstölhető.

Forrás: www.lamax-electronics.com