Tovább bővül a Beyerdynamic MMX szériája

A napokban bemutatott Beyerdynamic MMX fülesek dedikált hangolással és az új Meta Voice mikrofon rendszerrel szállnak versenybe a játékosokért.

A BEYERDYNAMIC MMX 100 (99 EUR) analóg fejhallgató olyan a játékosoknak készült, akik inkább konzolon játszanak és a fülest közvetlenül a kontrollerhez csatlakoztatják. A készülék minden olyan platformmal kompatibilis, amely analóg kimenettel és vagy jack csatlakozóval (3.5 mm) rendelkezik. Az MMX 150 (129 EUR) beépített hangkártyával szerelt, USB konnektorral ellátott berendezés. Mindkét modell zárt kialakítású, mindkettőbe negyven milliméteres dinamikus átalakítók kerültek. A meghajtókat kifejezetten úgy hangolták, hogy nagy felbontású hangképet biztosítsanak.

Mindkét fülesre leválasztható META VOICE kardioid kondenzátor mikrofon került, amely természetes és valósághű módon reprodukálja a hangképet, miközben elnyomja az olyan tipikus zajokat, mint az egér vagy a billentyűzet kattanása. A kezelőszervek könnyen hozzáférhetők és egyszerűen használhatók. Az MMX 150 fejhallgató Augmented Mode funkcióval is rendelkezik. Ilyenkor a rendszer érzékeli a környező hangokat, amit valós időben kever a lejátszási jelbe, lehetővé téve a külvilággal való interakciót. A készülékek a gyártóra jellemző minőséget képviselik. A memóriahabbal töltött fejpánt és fülpárnák szavatolják a hosszú távú kényelmet. Utóbbi a bajonett-mechanizmusnak köszönhetően gyorsan és egyszerűen cserélhető.A fülesek egy százhúsz centis és egy kétméteres zsinórral kerülnek forgalomba.

Forrás: www.beyerdynamic.de

A termékek hazai forgalmazója a BaSys Kft,