Tovább bővül a POLK AUDIO Signa sorozata

A Polk Audio Chromecast támogatást kínáló újdonsága a hálózati képességek miatt, nem csupán televíziók hangzásjavítására alkalmas.

A Polk Audio SIGNA S3 (279 GBP) hangprojektor a gyártó megfogalmazása szerint univerzális eszköz, amely kisebb és nagyobb méretű tévék mellé is jól illik. A készülék vezetékmentes mélysugárzóval érkezik, támogatja a több szobás zenei streaminget és kompatibilis eszközök segítségével szavakkal (Google Assistant) is vezérelhető. A 2.1 csatornás berendezés HDMI és HDMI ARC konnektorokkal rendelkezik, kezeli a Dolby Digital állományokat és alternatívaként optikai bemenetet is visel. Az új modell egyszerű hozzáférést biztosít a népszerű szolgáltatók (többek között a Google Play Music, Amazon Music HD, Spotify, Tidal, Qobuz és Deezer) kínálatához.

A hangprojektor egyszerű kiosztású univerzális távkapcsolóval rendelkezik, amivel egyes tévékészülékek (Samsung, LG, Vizio, TCL és Sony) hangereje is szabályozható. Az elmúlt év gyakorlatának megfelelően most is rendelkezésre áll a Voice Adjust technológia. Az előre kalibrált EQ segítségével gyorsan a napszaknak vagy az adott tartalomnak megfelelően optimalizálható a megszólalás. A mellékelt szerelékekkel a készülék falon is biztonságosan elhelyezhető. Az új modell várhatóan június első hetében kerül a boltokba.

Forrás: www.polkaudio.com

A márka hazai forgalmazója a HORN Distribution.