Tovább bővül az Arcam Radia sorozata

Az Arcam tavaly októberben indította útnak a Radia termékcsaládot, amivel a márka a fiatalabb felhasználókat igyekezett megszólítani. Minden jel arra mutat, hogy a stratégia bevált, ugyanis a társaság három újabb modellt is a szériába emel.

Az újdonságok között találhatók az SA35 (3499 EUR) és az SA45 (4999 EUR), valamint az ST25 (1799 EUR) all-in-one streamerek. Előbbiek G osztályú erősítéssel rendelkeznek és az Arcam legújabb streaming platformját használják. Mindkettőben helyet kapott egy kikapcsolható MM/MC phono szakasz és egyikről sem hiányzik a tévék társítását lehetővé tévő HDMI ARC aljzat. A vezetékmentes átvitelről Bluetooth (5.2) modul gondoskodik.

A kisebbik modell 6.5 hüvelykes kijelző került, míg a nagyobb 8.8 hüvelykes megjelenítővel rendelkezik, mindkettő támogatja a Dirac Live Room Correction (mikrofon a dobozban) funkciót, ami a teljesítményt illeti csatornánként 120W és 150W szerepel a specifikációs lapon. Harmadik modell a márka szerint az ST60 legjobb megoldásaira épít, megújult a streaming platform és a tápegységet is áttervezték.

Az ST25 6.5 hüvelykes kijelzőt dolgoztat, támogatott az Apple Airplay, a Google Chromecast, a Spotify Connect, a Tidal Connect és a Roon. Az új modellek beüzemelését és működtetését az Arcam Radia társalkalmazás segíti, a készülékek forgalmazása jelen állás szerint szeptemberben kezdődik.

Forrás: www.arcam.co.uk/press