Tovább bővül az LG XBOOM Go hangszórócsalád

Megérkeztek Magyarországra az új XBOOM Go PL hordozható, vezetékmentes hangszórók, amelyek ezúttal is a Meridian Audio közreműködésével készültek.

Az LG XBOOM Go PL (PL7, PL5 és PL2) vezeték nélküli hangszórók a Meridian technológiának köszönhetően minden korábbinál jobb basszust és tisztább általános reprodukciót kínálnak. Az új külsőbe öltöztetett, kompakt méretű eszközöket, akár huszonnégy órányi zenelejátszást biztosító akkumulátorral szerelték. A PL7 és PL5 típusok a Dual Bass funkcióval erősítik fel az alacsony frekvenciás hangokat, míg a PL7 esetében dedikált magassugárzókat is kapunk.

Extra szolgáltatásként mindhárom modellnél rendelkezésre áll a Dual Play funkció, amely két azonos típusú hangkeltő társítását teszi lehetővé a gazdagabb hangélmény érdekében. A legkisebb modell kivételével egy vizuális kiegészítő funkciót is kapunk. A beépített LED-fényforrások a dalok sebességével és ütemével összehangolt, színes fényimpulzusokkal képesek fokozni a hangulatot. Mindhárom készülék egyszerre két forrás jeleit képes fogadni, a vezérlést egyszerűen kezelhető társalkalmazás (iOS és Android) könnyíti meg.

Forrás: www.lg.com