TRIANGLE BOREA BR10 hangsugárzó

Új zászlóshajót kapott a Triangle Borea család, amely a korábbi modellekkel szemben nyolc hüvelykes basszus hangszórót kapott.

A nyolc hüvelykes meghajtók használatával növekedett az alacsony frekvenciás sávszélesség, a hangszóró-készlet többi darabja (huszonöt milliméteres dóm magas- és hat hüvelykes cellulózpép membrános középsugárzó) változatlan maradt. A 92 dB érzékenységgel rendelkező hangfal 200 W RMS teljesítményt kínál, harminc négyzetméternél nagyobb alapterületű helyiségekbe ajánlott.

A hátoldali terminál bi-wiring és bi-amping használatra is lehetőséget kínál, illetve lehetővé teszi ezek kombinálását. A BR10 a módosított keresztváltó-rendszer révén új architektúrát is bevezet, az alacsony frekvenciájú áramkör független a mélyközép frekvenciákat kezelőtől, bi-wiring és bi-amping használathoz a jumpereket el kell távolítani.

A kabinet EVA habbal csillapított MFD panelekből épült, a szerkezet javítja a hangfal vibrációs jellemzőit és elnyeli a basszus hangszóró által generált rezgéseket. A TRIANGLE BOREA BR10 (1.500 EUR) hangfal fehér, fekete, világos tölgy és dió színekben kerül forgalomba.

Típus: háromutas álló hangsugárzó
Érzékenység: 92 dB
Frekvencia-tartomány: 30 Hz – 22 kHz
Teljesítmény: 200 W RMS
Impedancia: 3 ohm (minimum), 8 ohm (maximum)

Forrás: www.trianglehifi.com