TRIANGLE BOREA CONNECT aktív hangsugárzók

Az új BOREA modellek a Borea Active családba tartozó hangsugárzók következő generációs változataként kerülnek forgalomba.

A TRIANGLE BOREA CONNECT hangsugárzók külsőségek tekintetében semmi újat nem mutatnak. A BR02 CONNECT (549 EUR) és BR03 CONNECT (649 EUR) műszaki jellemzői azonosak, csupán a teljesítményben van némi eltérés. Mindkét modell EFS magassugárzóval és cellulóz rost membrános mélyközép hangszóróval (130 és 160 mm) rendelkezik. A D osztályú erősítő csatornánként 50 illetve 60W teljesítményt biztosít. A digitális-analóg átalakításért ESS 9018K2M lapka felel, amely a PCM (32-bit/384 kHz) és DSD (256) adatfolyamokat is kezeli.

A vezetékmentes kapcsolatról aptX HD Low Latency protokollt támogató Bluetooth (5.0) chip gondoskodik. A rendszerek mellé RF távirányítót csomagolnak, amelyek az infrövörös változathoz képest nagyobb hatótávolságot szavatolnak. Az előző generációs hangsugárzókhoz hasonlóan ezúttal is kapunk optikai és koaxiális, RCA és mini-jack csatlakozókat, ahogy a külső mélynyomók használatát lehetővé tévő kimenet sem hiányzik. Újdonságként megjelentek az USB-B és a HDMI ARC konnektorok, előbbi a számítógépek, utóbbi a tévék csatlakoztatását könnyíti meg. Jó hír a bakelit rajongóknak, hogy a phono bemenetet sem spórolták el, így a lemezjátszók közvetlen társításának sincs akadálya.

Forrás: www.trianglehifi.com