TRINNOV NOVA – Hardveres szobakorrekció és monitorvezérlés

A Trinnov a NAMM 2023 kiállításon mutatta be legújabb stúdió eszközét, aminek fejlesztésére négy évet dobtak rá.

A NOVA a márka eddigi legkompaktabb modellje, mindössze 1U rack helyet foglal el. Az új generációs modell teljesen újratervezett platformra épült, minden korábbinál jobb modularitást és nagyobb teljesítményt kínál. Az egyik legfontosabb fejlesztés az újratervezett Trinnov Audio Core, amely erősebb, sokkal kisebb és hatékonyabb mint az előző generációs változat, akár hat csatorna kezelésére is képes. A DAC szekciót ESS Sabre chipekre építették, a zaj- és torzítás minden frekvencián kisebb, ami pontosabb monitorozást tesz lehetővé.

A NOVA hozzáférést biztosít a legfrissebb Trinnov Optimizer technológiához, valamint átfogó felügyeleti vezérlési lehetőségeket is kínál, a Dante Virtual Soundcard szoftvernek köszönhetően pedig audio interfészként is használható, ami megkönnyíti a DAW integrációt. A készülék Avid EUCON kompatibilis és használható a La Remote vezérlővel, könnyen személyre szabható és címkézhető gombokat kínál.

A Trinnov asztali alkalmazást átszabták, beépített súgó és áttekinthető menüstruktúra segíti a felhasználókat. Az új modellhez továbbfejlesztett, fantom táppal és integrált memóriával rendelkező 3D mikrofon jár. A kalibrálást automatizált funkciók egyszerűsítik, így már nincs szükség a kompenzációs fájlok kézi bevitelére. A TRINNOV NOVA 3490 USD áron kerül forgalomba.

Forrás: www.trinnov.com