Tucatnyi forrást képes összefogni a Bryston új modellje

A Bryston prémium kategóriás újdonsága a gyártó szerint egy olyan eszköz, ami a társaság legjobb technológiáit egyesíti egy kompakt, audiofil csomagban.

A BRYSTON BR-20 (7500 GBP) előerősítő/DAC és streamer egyetlen dobozban. Az új modell megkapta a társaság közelmúltban leleplezett, teljesen kiegyensúlyozott előerősítő architektúráját, amihez a BDA-3 készülékből származó DAC modult és frissített BDP streaming platformot társítottak. A Low Z elnevezésű fejhallgató-erősítő még a nagyon problémás fejhallgatókat is képes kiszolgálni, ezen felül lemezjátszók (MM) csatlakoztatására is lehetőség van. Opcionális kiegészítőként HDMI-kártyával is bővíthető a berendezés.

A beépített DAC PCM (24-bit/384 kHz) és DSD állományok dekódolására is alkalmas. A felhasználók akár hét digitális forrásból is hozzáférhetnek a nagy felbontású tartalmakhoz, a streamer gyakorlatilag bármilyen formátumot natív felbontással tud lejátszani. A digitális és analóg áramköröket független tápegység szolgálja ki, minden bemenet relé vezérelt és programozható AV bypass funkciót is kapunk. Az XLR pár fix vagy változó kimenetként is konfigurálható.

Az előlap kiosztása első pillantásra kaotikusnak tűnhet, azonban minden funkcióhoz LED fényforrások tartoznak, ahogy a hangerőszabályzót is LED gyűrű övezi. A mellékelt BR-4 távkapcsoló az alapvető vezérlés mellett konfigurálásra, forrás eszközök irányítására, bemenetek átnevezésére is használható, de a rendszer intuitív webes felületen keresztül is teljes mértékben felügyelhető. Az új modell forgalmazása előre láthatóan novemberben kezdődik.

Forrás: www.bryston.com