Új aktív monitorral jelentkezett az Adam Audio

A berlini Adam Audio elsősorban stúdió elektronikával foglalkozik, de a társaság a legjobb megoldásait az otthoni használatra szánt eszközökbe is ügyesen integrálja.

A társaság még az év elején harangozta be legújabb, otthoni használatra is alkalmas profi stúdió monitorát, amely T sorozat új tagjaként kerül a kínálatba. Az ADAM AUDIO T8V (598 EUR) könnyedén hozza a szériára jellemző hangélményt, így házi stúdióban elhelyezve vagy hagyományos hangrendszerekbe integrálva is megbízható teljesítményt ígér. A rendkívül alacsony basszus kiterjesztés miatt a készülék ideális választás lehet a T10S-T sorozatú mélysugárzók mellé.

A hangfalat polipropilén membrános mélyközép meghajtóval és 1.9 hüvelykes, saját tervezésű hullámvezetővel megtámogatott szalag-magassugárzóval (U-ART) szerelték. A meghajtókat D osztályú erősítő dolgoztatja, amely 90W (20W-70W) összesített teljesítményt szavatol. A hátoldali kapcsolók segítségével a felső és alsó tartományok utólagos szabályozására is lehetőség van. Az új modell hátrafelé néző bass-reflex porttal is rendelkezik és számos csatlakozót visel.

Forrás: www.adam-audio.com/en