Új aktív monitort készített a Pioneer DJ

A Pioneer új modellel frissítette aktív monitor-hangfal kínálatát, amely szerintük profi és otthoni használat során is megállja a helyét.

A PIONEER DM-50D (250 USD) funkcionális külsőt kapott, de a lehetőségekhez mérten azért tetszetős készülék. A tervezés során a DM-40 aktív monitorok bevált megoldásait ötvözték új eljárásokkal és funkciókkal. A dobozban D osztályú erősítő dolgozik, a DSP két előre kalibrált beállítást ( DJ és Production) kínál, amelyek között pillanatok alatt lehet váltani.

A hangszóró-készlet ¾ hüvelykes lágy dóm magassugárzóból és öt hüvelykes üvegszálas mélysugárzóból áll, a hornyolt előlapi port alacsonyabb áramlási zajt szavatol, így bármilyen hangerőn tiszta hangélményt kapunk. Mindenképpen említést érdemel a DECO névre keresztelt konvex diffúzor, amely elősegíti a magas frekvenciák jobb terítését. Előre került a fejhallgató-csatlakozó, valamint a hangerőszabályzó, míg a túloldalra kerülve negyed hüvelykes TRS, RCA és mini-jack konnektorok sorakoznak. Az új modell forgalmazása december hatodikán kezdődik.

Forrás: www.pioneerdj.com