Új beépíthető hangsugárzókat készített a KEF

A gyártó sajtóközleménye szerint az elrejthető hangrendszerekre egyre komolyabb igény mutatkozik, ezért indokolt a kínálatuk bővítése.

A Ci3160REF-THX (balra( jelzésű THX tanúsítvánnyal rendelkező modell a jelenleg már elérhető Ci5160REF-THX zászlóshajó kisebb testvére. A gyártó szerint a visszafogottabb méret ellenére az új változat minden igényt kielégítő hangélményt és színpadot kínál. A készülék természetesen megkapta a társaság tizenegyedik generációs, 125 milliméteres UNI-Q meghajtóját, amihez két basszus (160 mm) hangszórót társítottak. A meghajtókat gondosan merevített, eloxált alumínium előlapban helyezték el, amely megoldás hatékonyan veszi fel a harcot a nem kívánt rezonanciák ellen.

A második újdonság a Ci160RR-THX (középen) jelzésű (25/160 mm) modell, amely mennyezeten vagy oldalsó falakon is elhelyezhető. A KEF újdonságai közé tartoznak továbbá a Ci130QSfl és Ci130QRfl (jobbra) süllyeszthető hangsugárzók, amelyek 19/130 milliméteres meghajtókat kombinálnak, egyedi hullámvezetővel. Mindegyik modellhez mágnessel rögzíthető, festhető rácsok tartoznak. Az újdonságok előre láthatóan április elejétől vásárolhatók meg.

Forrás: www.us.kef.com