Új Clarity hangrendszert készített a MasterSound

A főként stúdió elektronikával foglalkozó MasterSound két éve mutatta be CLARITY elnevezésű hangrendszerét, aminek elkészült a második generációs változata.

A CLARITY A (1995 GBP) megörökölte az előd időtlen esztétikáját, letisztult vonalak és alacsony helyigény jellemzi a rendszert. A csomagban két CUBE6 hangsugárzó és egy SUB8 mélynyomó található. Az aktív rendszer a forrás társítása után használatra kész. A rendszer érzékenysége 89 dB/1W, a névleges impedancia 4 ohm, míg a teljesítmény 200W. A CUBE6 / SUB8 komponensek keresztezési frekvenciája 80 Hz.

A CUBE6 egy tizenöt literes basszus reflex konstrukció, ami egy hat hüvelykes basszus hangszórót és egy hüvelykes csipogót dolgoztat, koaxiális elrendezésben. A névleges impedancia 4 ohm, a frekvenciaválasz szólóban 65Hz-22kHz (+-3dB) a teljesítmény pedig 150W. A SUB8 iker-hangtekerccsel szerelt nyolc hüvelykes, szénszálas hangszórót kapott, a névleges impedancia ezúttal 8 ohm, míg a frekvenciaválasz 25Hz-150Hz. A rendszer az ígéretek szerint, műfajtól függetlenül természetes, nyitott és dinamikus hangélményt kínál.

Forrás: www.mastersounds.co.uk