Új eszközökkel bővül a Samsung hangprojektor kínálata

A CES 2020 kiállításon díjazott készülékek a Samsung prémium modelleket sorakoztató, Q szériáját fogják erősíteni.

A HW-Q950T 9.1.4 csatornás hangprojektor, ez a gyártó eddig legnagyobb teljesítményű otthoni hangrendszere. A rendszer vezetékmentes, felfelé tájolt szatellit egységeket, valamint előre néző hangszórókat is dolgoztat a teljesebb hangélmény érdekében.

A HW-Q900T 7.1.2 kiosztású szett, amiben a hangprojektor mellett, egy erőteljes mélynyomó kapott helyet. Mindkét modell támogatja a Dolby Atmos és a DTS: X technológiákat, ezen felül eARC támogatás is van, amely segít a telt és erős Dolby TrueHD hang létrehozásában. A hangprojektorok a Samsung legújabb QLED TV készülékeihez csatlakoztatása után aktiválódik a Q-Symphony technológia, amely a térhangzást a televízió és a hangprojektor hangszóróit is felhasználva hozza létre.

Az új hangprojektorok magasságát (69,5 mm) csökkentették, hogy jobban passzoljanak a legújabb tévé szériákhoz, míg a prémium megjelenést akusztikusan transzparens Kvadrat textilborítás hivatott erősíteni. A készülékek szóbeli parancsokkal (SmartThings és Alexa) is irányíthatók, míg a Tap Sound funkcióval a hangprojektorok közvetlenül okostelefonról is vezérelhetők. Az új modellek forgalmazása augusztus végén kezdődik.

Forrás: www.samsung.com