Új fülesen dolgozik a MEZE Audio

A román gyökerekkel rendelkező Meze Audio az elszórt hírmorzsák szerint hamarosan egy dinamikus, nyitott fejhallgatóval jelentkezik. A készüléket a mögöttünk hagyott hétvégén Londonban (CanJam 2022) már körbe lehetett nézni, a részletek és a hivatalos premier azonban csak októberben várható.

A MEZE 109PRO formanyelve a márka korábbi termékeihez igazodik, a fő inspiráció forrásként a 99Classics fejhallgatót jelölte meg a gyártó. A legfontosabb alapanyag a diófa és a mangánacél, előbbit a burkolathoz, utóbbit a vázhoz használták. A szervizelés megkönnyítése érdekében csavar rögzítéseket alkalmaztak, minden fontosabb komponens gyorsan és sérülésmentesen cserélhető.

A részletes specifikációk egyelőre nem ismertek, a saját fejlesztésű ötven milliméteres átalakítók „kivételes hangteret és rendkívül részletgazdag, magával ragadó hangzást” ígérnek. Az árazást szintén nem fedte még fel a társaság, de a hivatkozási alapként használt 99Classics fülesből kiindulva, nagyjából háromszáz dolláros árcímkére lehet majd számítani.

Forrás: www.mezeaudio.com