Sabbat fülhallgatókkal bővít a MUZIX

A SABBAT márka mögött álló társaság a teljesen vezetékmentes technológiák fejlesztésével, illetve azokat alkalmazó, konzumer termékek gyártásával foglalkozik.

A manufaktúra a tervezéstől a gyártásig mindent szigorú ellenőrzés alatt tart, komoly pénzeket fordít kutatás-fejlesztésre, hogy az eszközökbe az éppen elérhető, legkorszerűbb technológiák kerüljenek. A hangzás mellett nagy hangsúly kerül a termékek megjelenésére, valamint a hosszú távú kényelemre. A teljesen vezetékmentes fülhallgatók (TWS) pontosan illeszkednek a fülkagyló belső formájához, kristálytiszta és torzítatlan reprodukcióra képesek a teljes frekvencia tartományban.

A SABBAT modellek három kategóriában kerülnek forgalmazásra Realtek (X12 Pro), vagy Qualcomm QCC (X12 Ultra, E12 Ultra) chipsettel rendelkeznek. A készülékek az SBC mellett az AAC és aptX kodekeket is támogatják, plusz stabil Bluetooth (5.0) kapcsolatot kínálnak. Az X12/E12 Ultra modellek zajszűrő technológiát is bevetik és a vezetékmentes töltést is támogatják. Mindegyik füles IPX3/IPX5 minősítéssel rendelkezik, tehát az aktív életmódot kedvelők számára is jó választás lehet.

Forrás: www.muzix.hu

A termékek hazai forgalmazója a MUZIX Group.

Comments are closed.