Új funkciókkal bővült a SONOS S2 alkalmazás

A Sonos a DTS Digital Surround dekódolásának támogatásával még egyszerűbbé teszi, hogy a kedvenc tartalmak kiváló hangzással szóljanak.

A Sonos S2 alkalmazás legutóbbi szoftverfrissítése (Beállítások > Rendszer > Rendszerfrissítések > Frissítések keresése) új funkciókat hozott magával. A Sonos mostantól támogatja a DTS Digital Surround dekódolását az Arc, Beam (Gen 2), Beam (Gen 1), Playbar, Playbase és Amp eszközökön az S2 szoftveren keresztül. A felhasználók a Sonos alkalmazás Now Playing képernyőjén egy szimbólumot látnak a DTS Digital Surround tartalmak streamelésekor.

Az újdonságok közé tartozik, hogy a zenét streamelő iOS-felhasználók mostantól az alkalmazás Now Playing képernyőjén keresztül adhatják meg a különböző (magas, mély, hangerő) EQ-beállításokat. A funkció eléréséhez csupán meg kell érinteni a Now Playing képernyőn a hangerő-szabályozó sávot, majd megnyomni meg a jobb oldali equalizer gombot. Az Android-támogatás az elkövetkező hónapokban lesz elérhető.

Végezetül kapunk egy akkumulátor-kímélőt, ami a MOVE és Roam eszközök üzemidejét hivatott javítani. A beállítás engedélyezésével a hordozható hangszórók fél óra inaktivitás után automatikusan kikapcsolnak. Kikapcsolt állapotban a Move akkumulátora akár harminc, míg a Roam telepe akár hetven napig is megőrzi töltöttségét. Fontos tudni, hogy ha az akkumulátor kímélő üzemmód be van kapcsolva, a zenelejátszás megkezdése előtt a felhasználónak a fizikai bekapcsoló gombbal kell üzembe helyeznie az említett készülékeket.

Forrás: www.learn-sonos.com