Új generációval jelentkezett az Electrocompaniet

Az idő múlik a digitális technológia megújul, ezért az Electrocompaniet teljes körű nagy generálnak vetette alá egyik legnépszerűbb modelljét.

Az ELECTROCOMPANIET ECI-6DX MK2 (6999 EUR) integrált erősítő, DAC és streamer egyetlen csomagban, tehát ezúttal is kifejezetten sokoldalú készülékről beszélhetünk. Az új modell kihasználja az elmúlt évek fejlesztéseit, valamint megkapta az újabb generációs eszközökre jellemző előlapot és merevebb vázat. A készülék a LAN és WLAN mellett először biztosít Bluetooth kapcsolatot, ami megkönnyíti a kompatibilis források társítását. A berendezés gyakorlatilag az összes népszerű formátumot kezeli, megbirkózik a DSD (128/5.6 MHz) állományokkal és hozzáférést biztosít számos streaming szolgáltatáshoz.

A hátoldalon több analóg és digitális bemenet található, egy dedikált USB aljzat a külső tárolók csatlakoztatását egyszerűsíti. A készülék igény esetén előerősítőként is használható, egyébként csatornánként 200W (4 ohm) teljesítményt nyújt. A korábbi modellhez képest javították bemeneti szakaszt és tápellátást. A készülék tisztán analóg változatban (ECI-6 MK2) is megvásárolható. Mindkét modellhez tartozik távirányító, de alkalmazáson vagy webes felületen keresztül is vezérelhető.

Forrás: www.electrocompaniet.com